BRESAOLA z Pršutérie® krájená 80g
Detailní popis produktu
Pršuterie Chovaneček Litoměřice
Tam v malé vesničce Hlinná v malebném Českém středohoří, kde ovce dávají dobrou noc, se nachází ráj. Místo zaslíbené voňavým pršutům, exkluzivním klobásám a salámům. Mistrovské řemeslo, rodinná tradice a příběh hledání cesty zpět ke kořenům jsou stejně dechberoucí jako zdejší speciality. „Jednou možná už nebudeme jediná pršutérie v Česku, ale budeme tou nejlepší,“ věří Vlastimil Chovaneček ml.
Složení výrobku:
Hovězí maso 95 %
Jedlá sůl s jódem
Koření
Dextróza
Konzervant dusitan sodný
Antioxidant askorban sodný
Nutriční hodnoty
Tuky: 5,9 g (z toho nasycené masné kyseliny 2,9 g)
Sacharidy: 0,1 g (z toho cukry 0,1 g)
Bílkoviny: 32 g
Sůl: 7,6 g
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 5 °C.
Trvanlivost
Určeno k okamžité spotřebě
Výrobce
Chovaneček s.r.o.
Novobranská 87/14
412 01 Litoměřice
Česká republika
Mortadela je italská klasika, měkký salám pocházející z oblasti Bologna. Vyrábí se z jemně namletého vepřového masa, které jeochuceno nebesky drobnými kousky špeku, vybraným...
Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa několik měsíců, během kterých maso postupným sušením ztrácí přebytečnou vodu, a tím se výrazně zvyšuje...
Klášterní pršut je lahůdka mezi pršuty, vymazlená italskou cestou a připravená z prémiového vepřového masa. Výrobní proces trvá několik měsíců a její chuťové potěšení zauzené...
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy používáme 150 kg vepřového masa. Chuť prorostlého vepřového zauzeného bukovým...
Prago rustico je šunka nejvyšší jakosti z Pršutérie Chovaneček. Je vyráběna z vybraných partií vepřové kýty. Ty se naloží na několik dnů do kořeněného laku a postupně zrají....
Bacon je anglický druh slaniny. Specifická úprava spočívá v tom, že se z vepřové kotlety a boku odborně vyjmou kosti. Dva druhy masa tak zůstanou spojeny. Takto upravené maso se...
Tento jednoduchý rybí salát přijde vhod jako svačina nebo večeře.
Pršuto Karé se vyrábí z prémiové vepřové kotlety. Čím je vyzrálejší, tím je chutnější a celý jeho výrobní proces trvá několik měsíců. Jemnou chuť Karé zauzeného bukovým dřevem...
Karé z divočáka nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem. Tento delikatesní...
Fermentovaný salám Miláno se podle italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku. To je najemno nasekané a slisované do střívka tak, aby vznikla ta nejjemnější...
Pochoutkový salát je klasika, na kterou dodnes mnozí Češi nedají dopustit a z pultů lahůdkářství mizí závratnou rychlostí. Obvzlášť lahodný je od Doranta
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
Lahůdka, kterou ocení milovníci hovězího masa. Hovězí kýta je obalena bohatou porcí pepře a nakrájená na tenké plátky. Pikantní specialita z hovězího masa. Kvalitní hovězí maso...
Poctivý, český gothajský salám. Jedná se o druh měkkého salámu s nezaměnitelnou chutí a aroma z uzenářské dílny Pršutérie, kde se masem nešetří. Salám obsahuje vysoké množství...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.