Dorant Pochoutkový salát 150g
Detailní popis produktu
O výrobci
Rodinná firma Dorant byla založena v roce 1991 kdy zakladatel společnosti Jan Dorant zahájil činnost v prostorách bývalé centrální výrobny lahůdek v Ústí nad Labem. Od té doby se snažíme vyrábět lahůdky tak, aby jejich zákazníkům prostě chutnaly a to s veškerým úsilím a nasazením našich šikovných zaměstnanců.
Složení:
majonéza (řepkový olej, pitná voda, ocet kvasný, VAJEČNÝ ŽLOUTEK, cukr, jedlá sůl, HOŘČIČNÉ SEMENO, modifikovaný škrob, stabilizátory E407, E412, E415, E417, koření, barvivo E160a, konzervanty E202, E211), salám výrobní (kuřecí strojně oddělené maso, pitná voda, vepřové kůže, krůtí kůže, bramborový škrob, stabilizátory E450, E262, zahušťovadla E407, 415, dextróza, sůl, PŠENIČNÁ VLÁKNINA, regul. kyselosti E330, zvýrazňovač chuti E621, E635, aromata, konzervační látka E250), okurky steril. (okurky, pitná voda, glukozový sirup, ocet, sůl, koření, konz. látka benzoan sodný), hrášek steril. (hrášek zrno, voda, sůl), cibule steril. (cibule, ocet, cukr, sůl, výtažky koření, antioxidanty E330, E224), HOŘČICE (voda, hořčič. semeno, ocet, cukr, sůl, extrakt koření, kurkuma), sůl, cukr, pepř.
Nevhodné pro děti do 3 let a pro osoby se specifickými dietami.
Více o informací najdete zde.
Skladování:
skladujte při teplotě 0-4°C, Spotřebovat do data uvedeného na obale
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Výrobce:
DORANT s.r.o., Všebořická 603, Ústí nad Labem 400 01
Doplňkové parametry
Kategorie: | Uzeniny |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Prvotřídní hovězí pršuto BRESAOLA se vyrábí několik měsíců z vybraných partií mladého skotu. Na výrobu 100 kg bresaoly se používá 150 kg hovězího masa.
Poctivý, český gothajský salám. Jedná se o druh měkkého salámu s nezaměnitelnou chutí a aroma z uzenářské dílny Pršutérie, kde se masem nešetří. Salám obsahuje vysoké množství...
Fermentovaný salám Miláno se podle italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku. To je najemno nasekané a slisované do střívka tak, aby vznikla ta nejjemnější...
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy používáme 150 kg vepřového masa. Chuť prorostlého vepřového zauzeného bukovým...
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
Máte rádi pikantnější saláty a nebojíte se retro chutí? Pak byste rozhodně měli vyzkoušet tuto klasiku, jakou je salát Rumcajs. Je plný sterilované zeleniny a točeného salámu.
Tento jednoduchý rybí salát přijde vhod jako svačina nebo večeře.
Šunka od kosti z Pršutérie Chovaneček je vyráběna z celosvalové vepřové kýty a má vysoký podíl libového masa. Šunka je jemně zauzená s výjimečnou chutí...
Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa několik měsíců, během kterých maso postupným sušením ztrácí přebytečnou vodu, a tím se výrazně zvyšuje...
Bacon je anglický druh slaniny. Specifická úprava spočívá v tom, že se z vepřové kotlety a boku odborně vyjmou kosti. Dva druhy masa tak zůstanou spojeny. Takto upravené maso se...
Lahůdka, kterou ocení milovníci hovězího masa. Hovězí kýta je obalena bohatou porcí pepře a nakrájená na tenké plátky. Pikantní specialita z hovězího masa. Kvalitní hovězí maso...
Klášterní pršut je lahůdka mezi pršuty, vymazlená italskou cestou a připravená z prémiového vepřového masa. Výrobní proces trvá několik měsíců a její chuťové potěšení zauzené...
Karé z divočáka nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem. Tento delikatesní...
Salát z jemně tvarovaných kousků z rybího filé „Surimi“, spojený majonézou a dochucený citrónovou šťávou a kořením.
Mortadela je italská klasika, měkký salám pocházející z oblasti Bologna. Vyrábí se z jemně namletého vepřového masa, které jeochuceno nebesky drobnými kousky špeku, vybraným...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.