CHORIZO z Pršutérie® krájené 100g
Detailní popis produktu
Pršuterie Chovaneček Litoměřice
Tam v malé vesničce Hlinná v malebném Českém středohoří, kde ovce dávají dobrou noc, se nachází ráj. Místo zaslíbené voňavým pršutům, exkluzivním klobásám a salámům. Mistrovské řemeslo, rodinná tradice a příběh hledání cesty zpět ke kořenům jsou stejně dechberoucí jako zdejší speciality. „Jednou možná už nebudeme jediná pršutérie v Česku, ale budeme tou nejlepší,“ věří Vlastimil Chovaneček ml.
Použití
Perfektně vyzdvihne každý degustační talíř a doporučujeme ho těm, kdo chtějí douškem ochutnat španělskou lehce pikantní kuchyni. Servírujte ho na tenké plátky a vychutnávejte s dýňovým pečivem, domácími tapas, anebo se sklenkou likérového vína. Jeho aroma se před podáváním nejlépe rozvine při pokojové teplotě. Po rozbalení skladujte salámek v chladném prostředí.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 5 °C.
Výrobce
Chovaneček s.r.o.
Novobranská 87/14
412 01 Litoměřice
Česká republika
Trvanlivost
Pochoutkový salát je klasika, na kterou dodnes mnozí Češi nedají dopustit a z pultů lahůdkářství mizí závratnou rychlostí. Obvzlášť lahodný je od Doranta
Pršuto Karé se vyrábí z prémiové vepřové kotlety. Čím je vyzrálejší, tím je chutnější a celý jeho výrobní proces trvá několik měsíců. Jemnou chuť Karé zauzeného bukovým dřevem...
Mortadela je italská klasika, měkký salám pocházející z oblasti Bologna. Vyrábí se z jemně namletého vepřového masa, které jeochuceno nebesky drobnými kousky špeku, vybraným...
Poctivý, český gothajský salám. Jedná se o druh měkkého salámu s nezaměnitelnou chutí a aroma z uzenářské dílny Pršutérie, kde se masem nešetří. Salám obsahuje vysoké množství...
Šunka od kosti z Pršutérie Chovaneček je vyráběna z celosvalové vepřové kýty a má vysoký podíl libového masa. Šunka je jemně zauzená s výjimečnou chutí...
Karé z divočáka nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem. Tento delikatesní...
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy používáme 150 kg vepřového masa. Chuť prorostlého vepřového zauzeného bukovým...
Lahůdka, kterou ocení milovníci hovězího masa. Hovězí kýta je obalena bohatou porcí pepře a nakrájená na tenké plátky. Pikantní specialita z hovězího masa. Kvalitní hovězí maso...
Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa několik měsíců, během kterých maso postupným sušením ztrácí přebytečnou vodu, a tím se výrazně zvyšuje...
Prvotřídní hovězí pršuto BRESAOLA se vyrábí několik měsíců z vybraných partií mladého skotu. Na výrobu 100 kg bresaoly se používá 150 kg hovězího masa.
Máte rádi pikantnější saláty a nebojíte se retro chutí? Pak byste rozhodně měli vyzkoušet tuto klasiku, jakou je salát Rumcajs. Je plný sterilované zeleniny a točeného salámu.
Klášterní pršut je lahůdka mezi pršuty, vymazlená italskou cestou a připravená z prémiového vepřového masa. Výrobní proces trvá několik měsíců a její chuťové potěšení zauzené...
Salát z jemně tvarovaných kousků z rybího filé „Surimi“, spojený majonézou a dochucený citrónovou šťávou a kořením.
Fermentovaný salám Miláno se podle italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku. To je najemno nasekané a slisované do střívka tak, aby vznikla ta nejjemnější...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.