Dorant Rumcajs salát 150g
Detailní popis produktu
O výrobci
Rodinná firma Dorant byla založena v roce 1991 kdy zakladatel společnosti Jan Dorant zahájil činnost v prostorách bývalé centrální výrobny lahůdek v Ústí nad Labem. Od té doby se snažíme vyrábět lahůdky tak, aby jejich zákazníkům prostě chutnaly a to s veškerým úsilím a nasazením našich šikovných zaměstnanců.
Složení:
Více informací najdete zde.
Nevhodné pro děti do 3 let a pro osoby se specifickými dietami.
Skladování:
skladujte při teplotě 0-4°C, Spotřebovat do data uvedeného na obale
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Výrobce:
DORANT s.r.o., Všebořická 603, Ústí nad Labem 400 01
Doplňkové parametry
Kategorie: | Uzeniny |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Fermentovaný salám Miláno se podle italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku. To je najemno nasekané a slisované do střívka tak, aby vznikla ta nejjemnější...
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy používáme 150 kg vepřového masa. Chuť prorostlého vepřového zauzeného bukovým...
Pršuto Karé se vyrábí z prémiové vepřové kotlety. Čím je vyzrálejší, tím je chutnější a celý jeho výrobní proces trvá několik měsíců. Jemnou chuť Karé zauzeného bukovým dřevem...
Mortadela je italská klasika, měkký salám pocházející z oblasti Bologna. Vyrábí se z jemně namletého vepřového masa, které jeochuceno nebesky drobnými kousky špeku, vybraným...
Karé z divočáka nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem. Tento delikatesní...
Bacon je anglický druh slaniny. Specifická úprava spočívá v tom, že se z vepřové kotlety a boku odborně vyjmou kosti. Dva druhy masa tak zůstanou spojeny. Takto upravené maso se...
Šunka od kosti z Pršutérie Chovaneček je vyráběna z celosvalové vepřové kýty a má vysoký podíl libového masa. Šunka je jemně zauzená s výjimečnou chutí...
Tento jednoduchý rybí salát přijde vhod jako svačina nebo večeře.
Prvotřídní hovězí pršuto BRESAOLA se vyrábí několik měsíců z vybraných partií mladého skotu. Na výrobu 100 kg bresaoly se používá 150 kg hovězího masa.
Pochoutkový salát je klasika, na kterou dodnes mnozí Češi nedají dopustit a z pultů lahůdkářství mizí závratnou rychlostí. Obvzlášť lahodný je od Doranta
Prago rustico je šunka nejvyšší jakosti z Pršutérie Chovaneček. Je vyráběna z vybraných partií vepřové kýty. Ty se naloží na několik dnů do kořeněného laku a postupně zrají....
Klášterní pršut je lahůdka mezi pršuty, vymazlená italskou cestou a připravená z prémiového vepřového masa. Výrobní proces trvá několik měsíců a její chuťové potěšení zauzené...
Lahůdka, kterou ocení milovníci hovězího masa. Hovězí kýta je obalena bohatou porcí pepře a nakrájená na tenké plátky. Pikantní specialita z hovězího masa. Kvalitní hovězí maso...
Poctivý, český gothajský salám. Jedná se o druh měkkého salámu s nezaměnitelnou chutí a aroma z uzenářské dílny Pršutérie, kde se masem nešetří. Salám obsahuje vysoké množství...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.