Ústecká zmrzlina - Slaný karamel 465ml
Detailní popis produktu
Ústecká zmrzlina jak je již patrné z názvu se vyrábí v Ústí nad Labem a jedná se o výrobu opravdu s láskou. Věříme, že zákazníci poznají na chuti zmrzlin hlavně to, že používáme opravdu vybrané suroviny. Myslíme si, že u zmrzliny zvláště platí, že nositelem lahodné chuti má být ovoce, čokoláda, karamel a jiné poctivé suroviny se kterými opravdu nešetříme Ovšem naše zmrzliny by se neobešly bez spolupráce s pravými mistry svého oboru a to firmou MARTINI LINEA GELATO.
Složení:
Více informací najdete zde.
Skladování:
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Výrobce:
DORANT s.r.o., Všebořická 603, Ústí nad Labem 400 01
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mléčné výrobky |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Pískavice řecké seno (Trigonella foenum-graecum) je již od nepaměti využívána v medicíně a také jako součást kari.
Kvalitní Ústecká zmrzlina z těch nejlepších ingrediencí.
Čerstvý sýr z plnotučného ovčího mléka, vhodný na zapékání i do salátů, multifunkční sýr, velmi výživný.
Jogurt z 100% plonotučného ovčího mléka, který zraje ve skle. Má hustou konzistenci a smetanovou chuť. Absolutně lahodný. Obsahuje 5 gramů tuku na 100 gramů výrobku.
Jednoduchý kravský sýr z plnotučného bio mléka vhodný zejména do studené kuchyně. Hodí se jen tak na chléb, do salátu i na výrobu pomazánek.
Držovický kozí čerstvý sýr ochucený drcenými sušenými rajčaty San Marzano a drcenými plátky česneku. Je to dobrota.
zakysaný výrobek z plnotučného kozího mléka
Jemný sýr z kravského plnotučného mléka v BIO kvalitě, který zraje po dobu 6 týdnů.
Naší chloubou je tento polotvrdý sýr s oky (ementálského typu), zrající ve vosku. Má typickou nasládlou oříškovou chuť, a je držitel ocenění Kraje...
Klasická gouda z kravského mléka, která zraje 4-6 měsíců. Jedná se o pikantnější sýr výrazné chuti, který je vhodný k vínu nebo na obložené mísy. Vyroben z...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.