Uzeniny a lahůdky, Strana 2
- Šunky
- Salámy
- Párky, klobásy, špekáčky
- Lahůdkové saláty a pomazánky
- Hotová jídla a přílohy
- Slaniny
- Lahůdky
- Paštiky a masné výrobky
- Rybí speciality
Nejprodávanější
Značky
Tato pomazánka vás na topince opravdu potěší. Obvzlášť od Dorantu, který pomazánky a lahůdky umí výtečně!
Pokud chcete výrobek doručit ještě tentýž den, objednávku proveďte nejpozději do 16h.
Pokud chcete výrobek doručit ještě tentýž den, objednávku proveďte nejpozději do 16h.
obsahující: 5 ks Croissant mini se šunkou, 5ks Croissant mini se sýrem, 5ks Croissant mini s kuřecím stripsem Pokud chcete výrobek doručit ještě tentýž den, objednávku proveďte...
obsahující: 4ks chlebíčků se šunkou speciál, 4ks chlebíčků s debrecínkou speciál, 4ks chlebíčků s vejcem a turistou, 4ks chlebíčků s poličanem, 4ks chlebíčků s anglickou slaninou
Pokud chcete výrobek doručit ještě tentýž den, objednávku proveďte nejpozději do 16h.
Pokud chcete výrobek doručit ještě tentýž den, objednávku proveďte nejpozději do 16h.
Extra jemná vepřová paštika s vysokým podílem masa, dvakrát vařená ve vodní lázni. Objem 150 g.
Tyrolský salám kombinuje kvalitní vepřové maso a tvrdý sýr. Salám má dlouhou tradici zejména v alpských zemích. Vybrané druhy vepřového masa, byliny a koření a dobrý sýr typu...
Fermentovaný salám Miláno se podle italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku. To je najemno nasekané a slisované do střívka tak, aby vznikla ta nejjemnější...
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
Karé z divočáka nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem. Tento delikatesní...
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy používáme 150 kg vepřového masa. Chuť prorostlého vepřového zauzeného bukovým...
Klášterní pršut je lahůdka mezi pršuty, vymazlená italskou cestou a připravená z prémiového vepřového masa. Výrobní proces trvá několik měsíců a její chuťové potěšení zauzené...
Prvotřídní hovězí pršuto BRESAOLA se vyrábí několik měsíců z vybraných partií mladého skotu. Na výrobu 100 kg bresaoly se používá 150 kg hovězího masa.
Bacon je anglický druh slaniny. Specifická úprava spočívá v tom, že se z vepřové kotlety a boku odborně vyjmou kosti. Dva druhy masa tak zůstanou spojeny. Takto upravené maso se...