Dr. Oetker Lívanečky 250g
Detailní popis produktu
Skladovací podmínky:
Skladujte v suchu!
Složení:
Pšeničná mouka, lupinová mouka, cukr, sušené odtučněné mléko, kypřicí látky (glukono-delta-lakton, hydrogenuhličitan sodný, dihydrogendifosforečnan sodný), vláknina, jedlá sůl.
Výrobce:
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pečící směsy a strouhanka |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Farmářská pikantní klobása s 89% masa podle vlastní receptury přímo z naší farmy.
Tradiční český ležák zlatavé barvy s vyváženě hořkou a lahodně plnou chutí, chmelovou vůní a bohatou pěnou.
Extra jemná vepřová paštika s vysokým podílem masa, dvakrát vařená ve vodní lázni. Objem 150 g.
Barva lipového květu. Příjemná muškátová vůně. V chuti suché, příjemně ovocné s dochutí citrusů. Svěží víno, jehož chuť je plná a vyzrálá. Příjemná kyselinka činí víno šťavnatým...
Bifidus csencis jogurt z rodinné farmy Děčany Tento farmářský jogurt obsahuje i unikátní živou kulturu Bifidobacterium.
K výrobě používáme výhradně naše vyzrálé hovězí Angus maso (krk a hrudí), které nejprve vyudíme v naší udírně, následně dopečeme v troubě s máslem při procesu dlouhém více jak...
Sekt rosé vyrobený z odrůdy Pinot noir tradiční metodou kvašením v láhvi. Typická odrůdová barva, vůně i noblesní charakter jsou odkazem na použitou odrůdu. Suchý sekt se svěžím...
Kávu od Augusta Ferreiry máme v nabídce již podruhé. A opět je výborná Chuťově plná, hutná, výrazná, s nízkou aciditou a dlouhou dochutí. Chuť vlašských a para ořechů se...
Oceněný tvaroh je vyroben z plnotučného mléka od krav plemene Jersey a Červená straka z vlastního chovu. Měkký tvaroh dále farma používá k výrobě dalších produktů, jako jsou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.