Pršuty a sušené šunky
Pršuty a sušené šunky
Nejprodávanější
Značky
Pancetta je lahůdka, kterou ocení milovníci tučného vepřového masa. Jde o původně italský typ slaniny vyráběné z vepřového bůčku, který se nasolí mořskou solí spolu s vybranými...
Fermentovaný salám Miláno se podle italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku. To je najemno nasekané a slisované do střívka tak, aby vznikla ta nejjemnější...
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
Pršuto Karé se vyrábí z prémiové vepřové kotlety. Čím je vyzrálejší, tím je chutnější a celý jeho výrobní proces trvá několik měsíců. Jemnou chuť Karé zauzeného bukovým dřevem...
Karé z divočáka nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem. Tento delikatesní...
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy používáme 150 kg vepřového masa. Chuť prorostlého vepřového zauzeného bukovým...
Klášterní pršut je lahůdka mezi pršuty, vymazlená italskou cestou a připravená z prémiového vepřového masa. Výrobní proces trvá několik měsíců a její chuťové potěšení zauzené...
Prvotřídní hovězí pršuto BRESAOLA se vyrábí několik měsíců z vybraných partií mladého skotu. Na výrobu 100 kg bresaoly se používá 150 kg hovězího masa.
Bacon je anglický druh slaniny. Specifická úprava spočívá v tom, že se z vepřové kotlety a boku odborně vyjmou kosti. Dva druhy masa tak zůstanou spojeny. Takto upravené maso se...
Pršuto Karéspeck se vyrábí z prémiového vepřového masa a zraje několik měsíců. Mořská sůl dodává tomuto pršutu s tukovým krytím nezapomenutelný chuťový aspekt, a speciální aroma...