KLÁŠTERNÍ pršut z Pršutérie® krájený 100g
Detailní popis produktu
Použití
Tento pršut je dokonalou ozdobou obložených mís, rautů i sendvičů a skvěle se hodí k čerstvým měkkým sýrům v kombinaci se svěžími perlivými víny.
Po rozbalení uchovávejte pršut v chladném prostředí nejlépe zavěšen tam, kde mírně proudí vzduch. V takovémto prostředí, například větraný sklípek nebo komora, vybalen a zavěšen vydrží i několik měsíců.
Pršuterie Chovaneček Litoměřice
Tam v malé vesničce Hlinná v malebném Českém středohoří, kde ovce dávají dobrou noc, se nachází ráj. Místo zaslíbené voňavým pršutům, exkluzivním klobásám a salámům. Mistrovské řemeslo, rodinná tradice a příběh hledání cesty zpět ke kořenům jsou stejně dechberoucí jako zdejší speciality. „Jednou možná už nebudeme jediná pršutérie v Česku, ale budeme tou nejlepší,“ věří Vlastimil Chovaneček ml.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 5 °C.
Výrobce
Chovaneček s.r.o.
Novobranská 87/14
412 01 Litoměřice
Česká republika
Trvanlivost
Fermentovaný salám Miláno se podle italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku. To je najemno nasekané a slisované do střívka tak, aby vznikla ta nejjemnější...
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy používáme 150 kg vepřového masa. Chuť prorostlého vepřového zauzeného bukovým...
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
Tento jednoduchý rybí salát přijde vhod jako svačina nebo večeře.
Prago rustico je šunka nejvyšší jakosti z Pršutérie Chovaneček. Je vyráběna z vybraných partií vepřové kýty. Ty se naloží na několik dnů do kořeněného laku a postupně zrají....
Pršuto Karé se vyrábí z prémiové vepřové kotlety. Čím je vyzrálejší, tím je chutnější a celý jeho výrobní proces trvá několik měsíců. Jemnou chuť Karé zauzeného bukovým dřevem...
Karé z divočáka nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem. Tento delikatesní...
Lahůdka, kterou ocení milovníci hovězího masa. Hovězí kýta je obalena bohatou porcí pepře a nakrájená na tenké plátky. Pikantní specialita z hovězího masa. Kvalitní hovězí maso...
Pochoutkový salát je klasika, na kterou dodnes mnozí Češi nedají dopustit a z pultů lahůdkářství mizí závratnou rychlostí. Obvzlášť lahodný je od Doranta
Šunka od kosti z Pršutérie Chovaneček je vyráběna z celosvalové vepřové kýty a má vysoký podíl libového masa. Šunka je jemně zauzená s výjimečnou chutí...
Salát z jemně tvarovaných kousků z rybího filé „Surimi“, spojený majonézou a dochucený citrónovou šťávou a kořením.
Poctivý, český gothajský salám. Jedná se o druh měkkého salámu s nezaměnitelnou chutí a aroma z uzenářské dílny Pršutérie, kde se masem nešetří. Salám obsahuje vysoké množství...
Máte rádi pikantnější saláty a nebojíte se retro chutí? Pak byste rozhodně měli vyzkoušet tuto klasiku, jakou je salát Rumcajs. Je plný sterilované zeleniny a točeného salámu.
Mortadela je italská klasika, měkký salám pocházející z oblasti Bologna. Vyrábí se z jemně namletého vepřového masa, které jeochuceno nebesky drobnými kousky špeku, vybraným...
Bacon je anglický druh slaniny. Specifická úprava spočívá v tom, že se z vepřové kotlety a boku odborně vyjmou kosti. Dva druhy masa tak zůstanou spojeny. Takto upravené maso se...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.