Bobkový list má velmi příjemnou kořenitou chuť, nahořklou s citrusovými tóny. Hořkost během sušení ztrácí. Je nepostradatelnou součástí klasických omáček či vývarů. Je velice...
Kmín mletý má výraznou příjemnou vůni a dodává intenzivní chuť připravovaným pokrmům. Skvěle se hodí do pokrmů studené kuchyně, jako jsou pomazánky, sýry nebo saláty. Kmín má...
Majoránka je oblíbené koření nejen české, ale i evropské kuchyně. Bramborák nebo bramborovou polévku bychom si bez majoránky dokázali těžko představit. V kuchyni používáme...
Muškátový ořech používaly již naše babičky a i nadále je velmi vyhledávaný zejména gurmány a milovníky exotické kuchyně. Muškátový oříšek má vysoce aromatickou, nahořkle...
Oregáno je bylinka často používána v italské, španělské či mexické kuchyně. Nepostradatelná bylinka do rajčatových omáček, k ochucení masových pokrmů, dušené zeleniny nebo ryb....
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou či nepatrně nahořklou či pálivou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Nejvíce se využívá k...
Pepř je nejpoužívanějším kořením světa. Je nepostradatelným kořením každé domácnosti. Přidává se vždy až na konci vaření, jelikož při vaření ztrácí svou chuť a aroma. Aroma...
Pepř je nejpoužívanějším kořením světa. Je nepostradatelným kořením každé domácnosti. Přidává se vždy až na konci vaření, jelikož při vaření ztrácí svou chuť a aroma. Aroma...
Skořice celá Avokádo má velice aromatickou, sladko-pikantní a lehce štiplavou chuť. Skořice je v kuchyni oblíbeným kořením především při přípravě dezertů a horkých...
Skořice celá Avokádo má velice aromatickou, sladko-pikantní a lehce štiplavou chuť. Skořice je v kuchyni oblíbeným kořením především při přípravě dezertů a horkých...
Badyán je jedno z mála koření čínské kuchyně, které u nás zdomácnělo. Tato nepravidelná osmicípá hvězda je plodem stálezeleného stromu z čeledi magnoliovitých. Vůně i chuť jsou...
Libeček se vyznačuje intenzivní vůní připomínající celer a kořenovou zeleninu. Je známý též pod označením zahradní magi. Drhnutý libeček KOTÁNYI je připravován šetrným sušením...
Do sladké papriky KOTÁNYI vybíráme pouze dokonale zralé paprikové lusky. Díky své intenzivní barvě, příjemnému ovocnému a pikantnímu aroma a vyvážené chuti sladká paprika...
Šetrně mletý bílý pepř se vyznačuje mírnou a čistou ostrostí. Každému pokrmu propůjčí nádech své aromatické chuti a kořenité vůně. S bílým pepřem KOTÁNYI vždy dosáhnete dokonalé...
Černý pepř předá Vašim pokrmům pikantní ostrost, zvláště pak, když je po celou dobu vařen spolu s pokrmem. Aroma černého Kotányi pepře se plně uplatní když je čerstvě umletý....
Díky své univerzálnosti je pepř pravou hvězdou mezi kořením a pro svoji výraznou a pikantní chuť je oblíben na celém světě. Zvláště jemně mletý, černý pepř KOTÁNYI propůjčí...
Kmín kořenný (Carum carvi) je jedním z nejstarších koření u nás i ve světě.Roste planě na lukách, mezích a pastvinách po celé Evropě, severní Africe a přední...
Majoránka je bylinka s jemně kořennou, sladší vůní i chutí. Majoránku si cenili již staří Egypťané, Řekové a Římané. Jako koření se používá majoránka drhnutá, což je směs listů...
Sladká paprika má výrazně kořeněnou a nasládlou chuť, příjemné aroma a nádherně sytě červenou barvu. Tvoří základ celé řady kořenicích směsí. Získává se ze zralých paprikových...
Pepř černý patří mezi celosvětově nejrozšířenější koření. Sušené bobule jsou plodem pepřovníku černého, popínavé rostliny. Dnes se pěstuje v mnoha tropických oblastech. Pepř má...
Pepř černý patří mezi celosvětově nejrozšířenější koření. Sušené bobule jsou plodem pepřovníku černého, popínavé rostliny. Dnes se pěstuje v mnoha tropických oblastech. Pepř má...
3714
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.