Hovězí maso
Hovězí maso
-
Kližka a krk
-
Na polévku, žebra
-
Zadní
-
Přední
-
Plec
-
Steaky
-
Na guláš a dušení
-
Svíčková a roštěnec
-
Telecí
Nejprodávanější
Značky
![hovězí argus (2)](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.epultik.cz/user/shop/detail/4794_hovezi-argus--2.png?6565196e
)
Flank steak je část pupku, která je tenčí avšak naprosto bez tuku. Je výjimečně vhodný na naprosto skvělé steaky či gril. Při vyřizování objednávek pracujeme s odchylkou 10 %....
![hovězí argus (6)](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.epultik.cz/user/shop/detail/4806_hovezi-argus--6.png?65651b47
)
Květová špička je velmi málo namáhaný, velmi křehký sval s jemnou chutí. S ohledem na své kvality je právem považována za jeden z nejlepších kusů hovězího masa vůbec. Steakový...
![hovězí argus](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.epultik.cz/user/shop/detail/4788_hovezi-argus.png?6565189f
)
Plec kulatá je velmi kvalitní a univerzální kus libového masa. Je výborná na pečení vcelku, na guláš a perkelt a nakrájená na plátky se dobře se hodí na španělské ptáčky.
![Návrh bez názvu (21)](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.epultik.cz/user/shop/detail/4785_navrh-bez-nazvu--21.png?6565c149
)
Velký ořech (neboli také TipRoast, TipSteak, BallTip, TriTip) se nachází na přední části hovězí kýty. Je to libová část, která je složená ze tří částí svaloviny, které se od...