Dr. Oetker Kakao přírodní 70g
Detailní popis produktu
- Popis produktu
-
Přírodní kakao Dr. Oetker je 100% kakao s jedinečnou přirozenou plnou kakaovou chutí a vůní. Obsah kakaového másla 20 %.
Zachovává si důležité vlastnosti kakaových bobů, neboť neprošlo alkalizačním procesem.
Je proto bohaté zejména na velmi ceněné antioxidanty.
Přírodní kakao má světlejší barvu než kakao holandské a nižší pH.
Díky této vlastnosti je velmi žádané např. do receptů na pečení s použitím jedlé sody.
Přírodní kakao je nejoblíbenější v Severní Americe.
O VÝROBCI
Dlouhodobá důvěra a důraz na kvalitu – to jsou zásadní principy, jimiž se řídí rodinná firma Dr. Oetker již od svého založení v roce 1891. Tradice společnosti Dr. Oetker na českém území sahá až do roku 1908, kdy byla založena první zahraniční pobočka firmy v Rakousku-Uhersku. Dalším významným krokem bylo založení firmy na území Československa v Brně v roce 1923. Posledním zásadním milníkem byl opětovný vstup na československý trh v roce 1991 a založení společnosti pro Českou republiku v roce 1993.
V současnosti patří Dr. Oetker k nejvýznamnějším potravinářským výrobcům práškového sortimentu.
Sortiment značky Dr. Oetker v České republice obsahuje více než 150 výrobků. Tento počet se neustále zvyšuje na základě permanentního inovačního procesu firmy. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje přísady, dekorace a směsi na pečení, pudingy a jiné dezerty v prášku, sladká a slaná jídla v prášku, přípravky na zavařování, nápoje v prášku, mražené pizzy, a čerstvé dezerty.
-
- SLOŽENÍ
- 100 % kakaový prášek
- ALERGENY
- Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Na 100g výrobku: Energie 1328 kJ/319 kcal Tuky 21 g z toho nasycené mastné kyseliny 13 g Sacharidy 12 g z toho cukry 0,9 g Bílkoviny 20 g Sůl 0,05 g
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Přírodní kakao Dr. Oetker je 100 % kakao s jedinečnou přirozenou plnou kakaovou chutí a vůní. Zachovává si důležité vlastnosti kakaových bobů, neboť neprošlo alkalizačním procesem. Je proto bohaté zejména na velmi ceněné antioxidanty. Přírodní kakao má světlejší barvu než kakao holandské a nižší pH. Díky této vlastnosti je velmi žádané např. do receptů na pečení s použitím jedlé sody. Přírodní kakao je nejoblíbenější v Severní Americe. Dopřejte si jedinečné 100 % Přírodní kakao Dr. Oetker všude tam, kde vám záleží na výsledné chuti a kvalitě.
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kakao a karob |
---|---|
Země původu: | Maďarsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.