Dr. Oetker Palačinky 250g
Detailní popis produktu
Skladovací podmínky:
Skladujte v suchu!
Složení:
Pšeničná mouka, sušené odtučněné mléko, lupinová mouka, cukr, kypřící látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), jedlá sůl.
Výrobce:
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pečící směsy a strouhanka |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Debrecínský párek z 94% masa s chutí a vůní papriky a špetkou česneku. Vyrábíme ho ručně podle klasické receptury.
Keňu z promývací stanice Thimu máme už podruhé. Na filtru je lehká, meduňkově bylinková, s výraznou aciditou a čaje s citrónem, které ale rychle ustoupí a udělají místo pro...
Lehká lososová barva. Vůně výrazná, s převažujícími svěžími tóny odrůdy Hibernal. V chuti ovocné, lehké s příjemnou kyselinkou. Hrozny pochází z terasy o velikosti 0,5 ha, kde...
Oceněný tvaroh je vyroben z plnotučného mléka od krav plemene Jersey a Červená straka z vlastního chovu. Měkký tvaroh dále farma používá k výrobě dalších produktů, jako jsou...
Bifidus csencis jogurt z rodinné farmy Děčany Tento farmářský jogurt obsahuje i unikátní živou kulturu Bifidobacterium.
Sekt rosé vyrobený z odrůdy Pinot noir tradiční metodou kvašením v láhvi. Typická odrůdová barva, vůně i noblesní charakter jsou odkazem na použitou odrůdu. Suchý sekt se svěžím...
Víno vyrobené z raritní odrůdy Fratava, které je 7ha v celé ČR. Víno výrazné višňové barvy. Intenzivní aroma likérových višní, hřebíčku a lékořice. Chuť ovocná, šťavnatá. Víno...
Výběr z hroznů Noblesní odrůda Pinot noir v plnějším projevu a výraznější v barvě. Víno vyzrálé, naleželé, kulaté, chuťově velmi bohaté, s převládající třešní. Víno nabízí...
K výrobě používáme výhradně naše vyzrálé hovězí Angus maso (krk a hrudí), které nejprve vyudíme v naší udírně, následně dopečeme v troubě s máslem při procesu dlouhém více jak...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.