Dr. Oetker Směs Buchty 507g
Detailní popis produktu
Skladovací podmínky:
Skladujte v suchu!
Složení:
Kukuřičný škrob, sušené plnotučné mléko, aroma, barviva (karoteny, riboflavin). Může obsahovat stopy lupinové mouky a obilovin obsahující lepek.
Výrobce:
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pečící směsy a strouhanka |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Vídeňský párek s jemnou typickou chutí, který chutná dospělým i dětem. Je velmi jemný bez větších kousků masa a tuku. Obsah masa 93%.
Výběr z hroznů Noblesní odrůda Pinot noir v plnějším projevu a výraznější v barvě. Víno vyzrálé, naleželé, kulaté, chuťově velmi bohaté, s převládající třešní. Víno nabízí...
Debrecínský párek z 94% masa s chutí a vůní papriky a špetkou česneku. Vyrábíme ho ručně podle klasické receptury.
Extra jemná vepřová paštika s vysokým podílem masa, dvakrát vařená ve vodní lázni. Objem 150 g.
Keňu z promývací stanice Thimu máme už podruhé. Na filtru je lehká, meduňkově bylinková, s výraznou aciditou a čaje s citrónem, které ale rychle ustoupí a udělají místo pro...
Víno vyrobené z raritní odrůdy Fratava, které je 7ha v celé ČR. Víno výrazné višňové barvy. Intenzivní aroma likérových višní, hřebíčku a lékořice. Chuť ovocná, šťavnatá. Víno...
Barva lipového květu. Příjemná muškátová vůně. V chuti suché, příjemně ovocné s dochutí citrusů. Svěží víno, jehož chuť je plná a vyzrálá. Příjemná kyselinka činí víno šťavnatým...
Nulka je osvěžující nealkoholické pivo plné chuti, dobře zahánějící žízeň. Základem technologie jsou speciální kvasinky, které produkují minimum alkoholu a speciální chmelení,...
K výrobě používáme výhradně naše vyzrálé hovězí Angus maso (krk a hrudí), které nejprve vyudíme v naší udírně, následně dopečeme v troubě s máslem při procesu dlouhém více jak...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.