Petržel kořenová 1ks
Detailní popis produktu
Petržel kořenová bývá zaměňována pro svou podobnost s pastinákem, byť je zajímavé že je příbuzná s celerem - patří do stejné čeledi, čeledi miříkovitých. V kuchyni má široké uplatnění. Kořen petržele se používá nejčastěji do polévek a omáček nebo jako základ pod dušené nebo pečené maso. Využít se dá však i na pyré, syrová do salátů nebo si jí zapéct s česnekovým nebo jiným aioli.
Skladovací podmínky
Petržel by měla být uskladněna na chladném místě. Skladujte při teplotě od +5°C do +8°C.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mrkev a kořenová zelenina |
---|---|
Země původu: | Nizozemsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.