Pršuto COPPA z Pršutérie® krájená 100g
Detailní popis produktu
Pršuterie Chovaneček Litoměřice
Tam v malé vesničce Hlinná v malebném Českém středohoří, kde ovce dávají dobrou noc, se nachází ráj. Místo zaslíbené voňavým pršutům, exkluzivním klobásám a salámům. Mistrovské řemeslo, rodinná tradice a příběh hledání cesty zpět ke kořenům jsou stejně dechberoucí jako zdejší speciality. „Jednou možná už nebudeme jediná pršutérie v Česku, ale budeme tou nejlepší,“ věří Vlastimil Chovaneček ml.
Složení výrobku:
Vepřová krkovice 95 %
Jedlá sůl s jódem
Koření
Dextróza
Konzervant dusitan sodný
Antioxidant askorban sodný
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 5 °C.
Výrobce
Chovaneček s.r.o.
Novobranská 87/14
412 01 Litoměřice
Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Uzeniny |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Tento jednoduchý rybí salát přijde vhod jako svačina nebo večeře.
Karé z divočáka nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem. Tento delikatesní...
Prago rustico je šunka nejvyšší jakosti z Pršutérie Chovaneček. Je vyráběna z vybraných partií vepřové kýty. Ty se naloží na několik dnů do kořeněného laku a postupně zrají....
Lahůdka, kterou ocení milovníci hovězího masa. Hovězí kýta je obalena bohatou porcí pepře a nakrájená na tenké plátky. Pikantní specialita z hovězího masa. Kvalitní hovězí maso...
Prvotřídní hovězí pršuto BRESAOLA se vyrábí několik měsíců z vybraných partií mladého skotu. Na výrobu 100 kg bresaoly se používá 150 kg hovězího masa.
Bacon je anglický druh slaniny. Specifická úprava spočívá v tom, že se z vepřové kotlety a boku odborně vyjmou kosti. Dva druhy masa tak zůstanou spojeny. Takto upravené maso se...
Pršuto Karé se vyrábí z prémiové vepřové kotlety. Čím je vyzrálejší, tím je chutnější a celý jeho výrobní proces trvá několik měsíců. Jemnou chuť Karé zauzeného bukovým dřevem...
Poctivý, český gothajský salám. Jedná se o druh měkkého salámu s nezaměnitelnou chutí a aroma z uzenářské dílny Pršutérie, kde se masem nešetří. Salám obsahuje vysoké množství...
Mortadela je italská klasika, měkký salám pocházející z oblasti Bologna. Vyrábí se z jemně namletého vepřového masa, které jeochuceno nebesky drobnými kousky špeku, vybraným...
Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa několik měsíců, během kterých maso postupným sušením ztrácí přebytečnou vodu, a tím se výrazně zvyšuje...
Pochoutkový salát je klasika, na kterou dodnes mnozí Češi nedají dopustit a z pultů lahůdkářství mizí závratnou rychlostí. Obvzlášť lahodný je od Doranta
Klášterní pršut je lahůdka mezi pršuty, vymazlená italskou cestou a připravená z prémiového vepřového masa. Výrobní proces trvá několik měsíců a její chuťové potěšení zauzené...
Máte rádi pikantnější saláty a nebojíte se retro chutí? Pak byste rozhodně měli vyzkoušet tuto klasiku, jakou je salát Rumcajs. Je plný sterilované zeleniny a točeného salámu.
Fermentovaný salám Miláno se podle italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku. To je najemno nasekané a slisované do střívka tak, aby vznikla ta nejjemnější...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.