Bobkový list má velmi příjemnou kořenitou chuť, nahořklou s citrusovými tóny. Hořkost během sušení ztrácí. Je nepostradatelnou součástí klasických omáček či vývarů. Je velice...
Sušený česnek je velice oblíbený k dochucení různých pokrmů. Můžeme jej využít všude tam, kde používáme česnek čerstvý. Jídlům dodává příjemně palčivou chuť i aroma....
Nevíte, jak správně okořenit zvěřinu? Právě pro vás jsem připravili tuto skvělou směs, díky které nebudete mít s ochucením zvěřiny problém. Díky tomuto koření na zvěřinu...
Kořenící směs Grilovací Avokádo je speciálně připravena na grilování a proto nesmí chybět v žádné domácnosti. Grilovací koření udělá z každé vaší grilovačky...
Guláš je základem české kuchyně, můžeme si připravit guláš hovězí či vepřový a nebo klidně vegetariánský. Nejdůležitější je správná kombinace koření. Právě proto jsme připravili...
Kari je známé jako hotový pokrm nebo směs koření, díky kterému takový pokrm připravíme. Směs koření Kari Avokádo jsme pro vás připravili, abyste si mohli dopřát tento typický...
Kmín mletý má výraznou příjemnou vůni a dodává intenzivní chuť připravovaným pokrmům. Skvěle se hodí do pokrmů studené kuchyně, jako jsou pomazánky, sýry nebo saláty. Kmín má...
Pro milovníky ryb, jsme připravili vyváženou směs na ochucení ryb. Kořenící přípravek. Ryby směsí posypeme nebo společně s olejem a citrónovou šťávou vytvoříme kašičku,...
Špagety patří k velice oblíbeným pokrmům italské kuchyně. Špagety jsou velice oblíbené v českých domácnostech, proto jsem pro vás připravili kořenící směs Špagety Avokádo. V...
Majoránka je oblíbené koření nejen české, ale i evropské kuchyně. Bramborák nebo bramborovou polévku bychom si bez majoránky dokázali těžko představit. V kuchyni používáme...
Dokonalou chuť a vůni vašich pokrmů z mletého masa získáte díky kořenící směsi Mletá masa Avokádo. Díky své originální receptuře ideální dochutí karbanátky, sekanou či masové...
Muškátový ořech používaly již naše babičky a i nadále je velmi vyhledávaný zejména gurmány a milovníky exotické kuchyně. Muškátový oříšek má vysoce aromatickou, nahořkle...
Oregáno je bylinka často používána v italské, španělské či mexické kuchyně. Nepostradatelná bylinka do rajčatových omáček, k ochucení masových pokrmů, dušené zeleniny nebo ryb....
Sladká paprika je sytě červená, aromatická a má sladkou či nepatrně nahořklou či pálivou chuť. Sladká paprika je v kuchyni oblíbená a často používaná. Nejvíce se využívá k...
Pepř je nejpoužívanějším kořením světa. Je nepostradatelným kořením každé domácnosti. Přidává se vždy až na konci vaření, jelikož při vaření ztrácí svou chuť a aroma. Aroma...
Pepř je nejpoužívanějším kořením světa. Je nepostradatelným kořením každé domácnosti. Přidává se vždy až na konci vaření, jelikož při vaření ztrácí svou chuť a aroma. Aroma...
Speciálně připravená kořenící směs Perník Avokádo používáme k přípravě perníku. Lze ho použít jak na jednoduchý litý perník, tak i na náročnější vykrajované perníčky, různé...
Skořice celá Avokádo má velice aromatickou, sladko-pikantní a lehce štiplavou chuť. Skořice je v kuchyni oblíbeným kořením především při přípravě dezertů a horkých...
Skořice celá Avokádo má velice aromatickou, sladko-pikantní a lehce štiplavou chuť. Skořice je v kuchyni oblíbeným kořením především při přípravě dezertů a horkých...
Koření na Steak Avokádo je základním kořením pro všechny milovníky grilovaných steaků. Koření má hrubší strukturu a je složeno především ze sušené zeleniny, pepře, hořčice,...