Farma Doupov
Farmářská pikantní klobása s 89% masa podle vlastní receptury přímo z naší farmy.
Debrecínský párek z 94% masa s chutí a vůní papriky a špetkou česneku. Vyrábíme ho ručně podle klasické receptury.
K výrobě používáme výhradně naše vyzrálé hovězí Angus maso (krk a hrudí), které nejprve vyudíme v naší udírně, následně dopečeme v troubě s máslem při procesu dlouhém více jak...
Extra jemná vepřová paštika s vysokým podílem masa, dvakrát vařená ve vodní lázni. Objem 150 g.
Farmářské vepřové ve vlastní šťávě s výtečnou chutí. Výborné za studena i ohřáté. Doporučujeme s čerstvým pečivem. Objem 400 g. Vítěz Regionální potravina Ústeckého kraje,...
Flank steak je část pupku, která je tenčí avšak naprosto bez tuku. Je výjimečně vhodný na naprosto skvělé steaky či gril. Při vyřizování objednávek pracujeme s odchylkou 10 %....
Velký ořech (neboli také TipRoast, TipSteak, BallTip, TriTip) se nachází na přední části hovězí kýty. Je to libová část, která je složená ze tří částí svaloviny, které se od...
Plec kulatá je velmi kvalitní a univerzální kus libového masa. Je výborná na pečení vcelku, na guláš a perkelt a nakrájená na plátky se dobře se hodí na španělské ptáčky.
Květová špička je velmi málo namáhaný, velmi křehký sval s jemnou chutí. S ohledem na své kvality je právem považována za jeden z nejlepších kusů hovězího masa vůbec. Steakový...
Stránka 1 z 1 - 15 položek celkem