Uzeniny a lahůdky, Strana 2
- Šunky
- Salámy
- Párky, klobásy, špekáčky
- Lahůdkové saláty a pomazánky
- Hotová jídla a přílohy
- Slaniny
- Lahůdky
- Paštiky a masné výrobky
- Rybí speciality
Nejprodávanější
Značky
Pokud chcete výrobek doručit ještě tentýž den, objednávku proveďte nejpozději do 16h.
obsahující: 5 ks minichlebíčků exclusive, 5 ks minichlebíčků s poličanem, 5 ks hermelínových minichlebíčků, 5 ks minichlebíčků se sýrem Pokud chcete výrobek doručit ještě...
obsahující: 5 ks minichlebíčků se šunkou, 5 ks minichlebíčků s debrecínkou, 5 ks minichlebíčků s poličanem 5 ks minichlebíčků se sýrem Pokud chcete výrobek doručit ještě...
obsahující: 4ks chlebíčků se šunkou speciál, 4ks chlebíčků s debrecínkou speciál, 4ks chlebíčků s vejcem a turistou, 4ks chlebíčků s poličanem, 4ks chlebíčků s anglickou slaninou
Pokud chcete výrobek doručit ještě tentýž den, objednávku proveďte nejpozději do 16h.
Pokud chcete výrobek doručit ještě tentýž den, objednávku proveďte nejpozději do 16h.
Extra jemná vepřová paštika s vysokým podílem masa, dvakrát vařená ve vodní lázni. Objem 150 g.
Fermentovaný salám Miláno se podle italské receptury vyrábí z vytříděného vepřového masa a špeku. To je najemno nasekané a slisované do střívka tak, aby vznikla ta nejjemnější...
Tradiční CHORIZO je připravováno podle původní španělské receptury. Obsahuje 95 % vepřového masa doprovázeného vůní i chutí po štiplavém česneku a červené paprice.
Karé z divočáka nabylo chuťové harmonie dlouhým zráním a sušením se stopou tymiánu, anýzu, vavřínu, skořice, jalovce, česneku i jemným zauzením bukovým dřevem. Tento delikatesní...
Pršuto COPPA se vyrábí z vytříděné kvalitní vepřové krkovice několik měsíců. Na výrobu 100 kg coppy používáme 150 kg vepřového masa. Chuť prorostlého vepřového zauzeného bukovým...
Klášterní pršut je lahůdka mezi pršuty, vymazlená italskou cestou a připravená z prémiového vepřového masa. Výrobní proces trvá několik měsíců a její chuťové potěšení zauzené...
Prvotřídní hovězí pršuto BRESAOLA se vyrábí několik měsíců z vybraných partií mladého skotu. Na výrobu 100 kg bresaoly se používá 150 kg hovězího masa.